Regler

Det er vigtigt, at alle brugerne på Net-hesten forstår og følger sidens regler. Reglerne er fastsat så ingen kan få succes med at snyde eller gøre andre dumme ting på Net-hesten. Hvis du overtræder en regel, får du enten en advarsel, en karantæne eller en direkte udsmidning fra siden, alt efter hvor slemt, det du har gjort, er.

En advarsel er en løftet pegefinger, som betyder at det du har gjort ikke er i orden, og du skal forbedre din opførsel. Får man flere advarsler kan det føre til karantæne eller udsmidning, hvis Net-hesten vurderer det er nødvendigt.

En karantæne er en time-out, hvor du i et stykke tid udelukkes fra en eller flere aktiviteter på siden. Når karantænen er udløbet, er du igen velkommen.

En udsmidning betyder at dit stutteri spærres/lukkes, og du for ikke lov til, at oprette et nyt stutteri. Er man smidt ud vil man ikke blive velkommen på siden igen.

Så længe du bruger siden til det den er lavet til, følger reglerne, hygger dig og har det sjovt, taler pænt og behandler andre med respekt, behøver du ikke at bekymre dig om at blive smidt ud.

Har du på grund af en fejl eller tankeløshed kommet til at gøre noget du tror er forkert, så skriv til os og fortæl det. Vi vil altid gerne høre, hvis der er fejl på siden, og det er kun forbudt, hvis du udnytter det med vilje.

Net-hestens regler gælder over alt på Net-hesten – på forummet, i postkassen, i chatten, i hestenes beskrivelser og alle andre steder på siden.

Net-hestens regler

 1. §1. Grimt sprogbrug er ikke tilladt på Net-hesten. Hold alt i en ordentlig tone. Det er heller ikke tilladt at tale grimt eller nedladende om bestemte kulturer, religioner, personer eller andet lignende.
 2. §2. Truende adfærd og mobning er ikke tilladt på Net-hesten.
 3. §3. Det er ikke tilladt, at linke til materiale med anstødeligt indhold.
 4. §4. Det er ikke tilladt at udgive sig for at være Net-hesten, en moderator på Net-hesten eller en anden form for ansat på siden.
 5. §5. Det er ikke tilladt at bruge Net-hesten som datingside eller lignende. Hvis man er på Net-hesten for at få andres MSN, mobilnummer eller e-mail, må man finde et andet sted at gøre det.
 6. §6. Det er ikke tilladt at spamme på siden, fx ved at sende de samme beskeder igen og igen. Dette gælder på hele siden.
 7. §7. Det er ikke tilladt at spørge andre brugere om deres passwords eller lignende. Hvis du oplever at en bruger er ude efter dit password, så kontakt stutteri Net-hesten.
 8. §8. Det er kun tilladt af have ÉT stutteri pr. person. Man må heller ikke overtage et stutteri fra en anden bruger.
 9. §9. Det er ikke forbudt at være to personer om ét stutteri – altså have et delestutteri, så længe de to brugere ikke har et andet stutteri ved siden af. Vi anbefaler dog ikke delestutterier, da der tit kommer skænderier og problemer som vi har svært ved at rede ud, og vi må derfor forholde os til at den der har adgang til mailkontoen, officielt er ejeren. Det er derfor vigtigt, at I begge er klar over dette, inden I deler et stutteri. Delestutterier og fællesstutterier er derfor på eget ansvar. Husk at skrive til Net-hesten, hvis I deler et stutteri, og vi derfor skal lukke et ”gammelt” stutteri.
 10. §10. En hestetegner og/eller journalist må ikke indgå et delestutteri.
 11. §11. Hvis man finder et ”hul” i systemet på den ene eller anden måde, skal man straks kontakte Net-hesten. Man vil ikke blive straffet for, at opdage en fejl, men at snyde bevidst vil medføre sletning.
 12. §12. Det er ikke tilladt at manipulere med siden og ændre på ting, det ikke er meningen man skal kunne ændre på.
 13. §13. Så er der de uskrevne regler, som vi af gode grunde ikke kan fortælle om her. I sidste ende er det dog Net-hesten, der definerer reglerne, så alt kommer til at gå retfærdigt til på siden.
Net-Hesten • Drives som et privat projet • Data politik • Forældreinfo • Regler • Hjælp